Karadeniz, ‘’Canların yanması mı Bekleniyor?’’

Ali Karadeniz, ilçede nüfusun 157 bini bulduğunu, araç sayısının hızla arttığını ama yollara yönelik hiçbir çalışma yapılmadığını belirterek, ‘’Daha önce de söyledik, yapılacak küçük çaplı düzenlemeler rahatlama sağlayacaktır. Ondan sonra alınacak önlemlerle kalıcı ve kesin çözümler bulunabilir. Yıllardır söylüyoruz, sesimizi duyan yok, bu ilçenin mevcut yolları, işleyişleri trafiği kaldırmıyor. Kültür Merkezinin altında bir otoparkımız var, halkın parasıyla yapıldı ama halen daha hizmete açılamadı. Viyadük altında verilecek bir dönüş tıkanmayı azaltacak, düzenleme yapılmıyor. Ağadere’nin arka sokakları bomboş duruyor, otopark olarak düzenlenebilir ama yapılmıyor. Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi tek yön yapılacaktı, aradan yıllar geçti buradaki karışıklığı yetkililer seyrediyor’’ dedi.

Karadeniz, ilçenin bir liman ve sanayi kenti olduğunu söyleyenlerin, bu ihtiyaca cevap verecek çalışmaları göz ardı ettiklerini hatırlatarak, ‘’Tır parkı diye diye dilimizde tüy bitti, sesimiz kısıldı. Gelinen noktada bırakın limanların yükünü çekecek, normal tır trafiği için bile park yerimiz yok. Önlemlerin alınması, parkların yapılması, düzenlemeler için ille birilerinin canlarının yanması mı gerekiyor. Bu olduktan, birileri yaralanıp, hayatını kaybettikten sonra yapılacak çalışmaların hiçbir anlamı kalmaz. Bir an önce ilçenin yolları düzenlenmeli, otopark alanları oluşturulmalı, aksi halde yakında adım atılamayacaktır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817