banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Karadeniz düzenleme istedi

Karadeniz, Tütünçiftlik viyadük altından her iki geçişte de dönüş verilmesi gerektiğini, bu yasal düzenlemenin yapılmadığını ama vatandaşlar tarafından uygulama yapıldığını söyledi. Karadeniz, Cahit Zarifoğlu Caddesi ve Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi’nde her iki yönde de birikmeler olduğunu hatırlatarak, ‘’Tıkanmalara neden olan trafiğin çözümü, hem doğu, hem de batı geçişinde dönüşlere izin verilmesiyle çözülecektir. Buralarda yapılan parkları kaldırıp, çizgi ve tabelalarla düzenleme yapılması ve karşı caddelere dönüşlere izin verilmesi halinde mesafe katederek dönmeye çalışan araçlar ortadan kalkacaktır. Bu düzenleme ile trafik bir ölçüde rahatlayacaktır’’ dedi.

Karadeniz, konuyla ilgili görüşlerini daha önce de ifade ettiklerini ve yasal olarak yapılmayan düzenlemenin vatandaşlar tarafından kaçak dönüşlerle zaten uygulandığını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826