KARADENİZ, "DÜZENLEMEYİ BİR AN ÖNCE YAPIN"

Karadeniz, MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Vahit Eryılmaz ile birlikte yapılacak düzenleme için bilgi verdiklerini ve bu konuda yerinde inceleme de yapıldığını hatırlatarak, ‘’Birilerinin canı yanmadan düzenleme uygulamaya geçirilmeli. Çalışmalar uygulamaya dökülmediği için viyadük altında dönüşler kaçak olarak yapılmaya devam ediyor ve adeta otopark haline geldiği için de dönmeye çalışan araçlar, geçmek isteyen yayalar zor durumda kalıyor. Uygulama ne kadar gecikirse burada bir canın yanma ihtimali o kadar artar’’ dedi.

Viyadük altında her iki geçiş noktasından da, araçların sağa ve sola dönüş yapmaları ve bunun için işaretleme düzenleniyor. Plan üzerinde yapılan çalışmalar uygulama konulduğunda İzmit’ten gelen araçlar ilk geçitten sola, İstanbul yönünden gelenler de ikinci geçitten yine sola dönüş yapabilecekler. Şu anda kaçak olarak dönüşleri yapan sürücüler, tıkanmalara ve tehlikeye neden oluyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817