Karadeniz, “Esnafın 2021 Yılı  Vergileri Affedilsin”

Karadeniz, en azından 20121 yılı vergilerinde affa gidilmesinin esnafın bir parça olsun önünü görmesine neden olacağını söylediği açıklamasında, “Geçmişteki borçlar bir şekilde yapılandırıldı ve ödemelerine başlanacak. Pandemi nedeniyle bu sene de esnafın rahat nefes alamayacağı ortada, en azından 2021 yılında tahsil edilmesi beklenen vergiler affedilir ve muafiyet getirilirse tıkanmanın önüne geçilir. Aksi halde geriden gelen yapılandırılmış borçlar, kredi taksitleri ve eklenecek yeni borçlar ödemelerin imkansız hale gelmesine neden olacaktır” dedi.

Ali Karadeniz, pandemi nedeniyle nakliyeci esnafının ve diğer meslek dallarında ki esnaflarında olumsuz etkilenmeye devam ettiğini sözlerine ekleyerek, “Mart ayı ile birlikte normalleşme dönemine girilse bile halkın adapte olması, üretimin, nakliyenin eski haline gelmesi, vatandaşların uyumu zaman alacaktır. Bu nedenle eskiden olan cirolara ulaşılmasa bile günü kurtaracak kazanç günlerine kavuşulması yılın ortalarını bulacaktır. Bir başka olumsuz gelişme, pandemi artışı olmadığı taktirde normalleşme süreci gerçekleşene kadar yeni vergiler eklenecek ve zor durumda olan esnaf tıkanacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817