Karadeniz, “Gün Birlik Olma, Kucaklaşma  Günüdür”

Dolar ve Euro’nun yükselişini fırsat bilen bazı kesimlerin temel girdilerde zam olmamasına rağmen fırsatçılık yaparak fiyat artışına gitmesini yanlış bulan Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, “Bu ülke hepimizin. Hep birlikte aynı gemide yol alıyoruz. Bu gemiyi sağ salim limana ulaştırmak için ülke genelinde 81 milyon insanımıza büyük görev düşmektedir. Günübirlik zamlarla fırsatçılık yapmak kimseye fayda getirmez” dedi.

“Fırsatçılar iş başında”

Temel girdi maddelerine zam yapılmadığına dikkat çeken Karadeniz, “Başta petrol olmak üzere hiçbir temel girdiye zam yapılmazken sudan, una varıncaya kadar birçok alanda zam yapılıyor. Komisyoncudan, üreticiden tedarikçiye kadar birçok kesimin Dolar ve Euro üzerinden işlem yapması fırsatçılıktır. En temel ihtiyaçlarımızın hiçbirine zam yapılmamıştır. Vatandaşlarımız bu fırsatçılara prim vermemelidir. Her zaman olduğu gibi bugün de milli olmalı ve elimizi taşın altına koymalıyız. Buna da öncelikle israftan yani gereksiz harcamalardan kaçınarak başlanmalı. Her zorluğu atlatacak gücü olan ülkemiz üretimi artırarak, ürettiğini içeride ve dışarıda satarak bu ekonomik dalgalanmadan en az zararla kurtulacaktır. Günümüz, birlik, beraberlik, kardeşlik günüdür. Biraz sabırlı olalım, Türkiye’nin istikrarını bozmaya kimsenin gücü yetmez. Şoför esnafı her zaman savaşta ve barışta önde gider” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817