Karadeniz, “Maliyetten Kaçarken  Halka İşkence Çektiriliyor”

Karadeniz, daha önce de yetkililere konuyu ilettiklerini ve Derince ile Körfez bölgesine hizmet edecek bir araç muayene istasyonu kurulmasını istediklerini belirterek, “Yeter artık, on beş dakikalık muayene için tepki çeken miktarlarda ücret alınıyor. Halk bu parayı verdiği gibi, kilometrelerce yol giderek, orada bekleyip hem zaman, hem yakıt, hem para harcayarak aracını gösteriyor. Bir de onarım istenirse aynı zaman ve yakıt kaybını tekrarlıyor. Derince, Körfez çevresine hizmet verecek bir araç muayene istasyonu merkezi kurulmasını bekliyoruz. Şoför esnafının ve vatandaşın sabrı kalmadı” dedi.

Karadeniz, Körfez ve Derince’nin 300 binin üzerinde nüfusa sahip olduğunu da hatırlatarak, “Yalnızca vatandaşlar değil, liman ve sanayi bölgesi olması nedeniyle birçok şoför esnafı da bu bölgede hareket halinde ve hizmetten faydalanmak istiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817