KARADENİZ, “OTOBÜS DURAĞI  GENİŞLETİLMELİ”

Ali Karadeniz bu nedenle trafiğin bu noktada sıkıştığını ve durağa giremeyen araçların dışarda kaldıklarını belirterek, “Bir araç durağa girse ikincisi dışarda kalıyor, yol kapanıyor. Duraktan bir araç çıkmak istediğinde de aynı sıkıntılar yaşanıyor. Bu nedenle merkez durağının Saatçi Sokak ile Canbay ve Albay Sokak bölümlerinde uzatılması, kaldırımın içine kadar genişletilmesi gerekiyor. Ayrıca, Site durağına kadar olan bölümde de yolun genişletilmesi araç trafiğini rahatlatacaktır” dedi.

Petrol Sokak tek yön

Ali Karadeniz, yine Güney Mahallesi içinde yer alan Petrol Sokağında da tek yön uygulamasının yapılmasının şart olduğunu ifade ederek, “Burada da Yeni Yalı’dan gelen trafik ve yan  yoldan gelen araç trafiği kestirme olması için bu sokak kullanılıyor. Yolun darlığı, parklar nedeniyle trafik sıkışıyor, kazalar yaşanıyor. Bu sokak tek yönlü olmalı ve aşağıdan gelen araçlara izin verilmemelidir. Tüm bu değişiklikler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı tarafından yerinde incelenerek, uygulamaya gidilmelidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817