banner2779
banner2752
banner2750

 Karadeniz, ‘’Ramazan’da sabırlı Olmalıyız’’

Karadeniz, ‘’ Oruç tutan sürücüler açlığın beraberinde getirdiği kan şekerleri düşmesi sebebiyle daha gergin oluyorlar. Ramazan ayının bir hoşgörü ayı olduğu unutulmamalıdır. Böyle dönemlerde özellikle trafikte daha sakin ve anlayışlı olunmalıdır. Uzun yolculuklarda ise sık sık mola verilmeli Bu mübarek ayda sürücülerimiz birbirlerine karşı daha toleranslı ve saygılı olmalı’’ dedi.

Karadeniz açıklamasında, ’’2017 Yılı Nisan ayı itibari ile 121 bin 48 trafik kazasında 843 kişi hayatını kaybetti. Bu kazalarda 78 bin 480 vatandaşımız yaralandı. Ramazan ayında ise açlık, susuzluk ve yorgunluğa bağlı olarak reflekslerde yavaşlama ve dikkat dağılması söz konusu. Bu nedenler de trafikte kaza yapma olasılığını artırıyor. Şoförler her zamankinden fazla dikkatli, sabırlı ve duyarlı olmalıdır. Aksi halde beklenmedik can yakan kazaların olması, tatsız olayların yaşanılması kaçınılmazdır” diye konuştu.

İndirimler sürekli olmalı

Karadeniz açıklamasında, zorunlu trafik sigortalarında yapılan indirimlere de değinerek, ‘’Yapılan indirimler sevindirdi ama yeterli olmadı. Buna rağmen önceki rakamlardan sonra yapılan uygulama araç sahiplerini rahatlattı. Uygulamada eksik kalan nokta çok az süre ile indirimli tarifeler başlamadan önce sigorta yaptıranların geriye dönük düzenleme yapamamaları oldu. Bu sağlanmalı ve uygulama belirli bir süre değil süresiz olmalıdır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751