banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARADENİZ, "ŞOFÖR ESNAFI TERÖRİST DEĞİLDİR"

Karadeniz, kamyon şoförü için kullanılan terör yakıştırmasını uygun olmadığını belirterek, ‘’Hiçbir şoför ne çevresine, ne insanlara ne de kendi aracına zarar gelmesini istemez, bilerek karıncayı dahi ezmez. Kimse şoför esnafına kamyon terörü, ya da damper terörü diyemez. Şoför esnafı bu ülkenin gizli kahramanlarıdır. Savaşta ve barışta her zaman önde giden, vatanını, milletini seven insandır. Yeter artık, kullanılan bir kul yapımı araçtır. Arıza yapabilir, yolda ki bir tümsekten kaynaklı sorun olabilir ama bilerek kaza yapılmaz. Ney e ki yaşanan olayda can kaybı olmadı’’ dedi.

Karadeniz, şoför esnafının çalışma koşullarını da hatırlatarak, ‘’Şoför esnafı zor şartlar altında, karda, yağmurda, çamurda ülke ekonomisi için çalışıyor. Akaryakıt fiyatları aldı başını gidiyor, motorin 4 bin 300 lirayı geçti, esnafımız 41 çeşit vergi ve belge altında eziliyor. Geçimlerini zorlukla sağlayan şoför esnafı bir de bu şekilde tanımlanmak istemiyor, yetkililer biraz esnafı korusun. Teker dönmezse bu ülkede ekonomi durur. Şoför esnafı da yolda ve araçlarında daha dikkatli olmalı ama yaşanan olayda da  teröristle aynı sınıfa konulmamalıdır. Şoför esnafı ülkesini, vatanını sever, 15 Temmuz’da da bunu göstermiş, araçlarıyla siper olmuştur. Her koşulda sıkıntılara göğüs geren ve ulaşımı, nakliyeyi sağlayan esnafa daha iyi niyetli yaklaşılmalıdır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826