Karadeniz, “Şoför Esnafının  Sıkıntıları Artıyor”

Karadeniz bu nedenle de moralleri bozuk olan şoför esnafını sık sık ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve çözüm için çalışmalar yapmaya başladı. Karadeniz bu sorunlarla ilgili daha önce de çalışmalar yaptıklarını ve yine dosya hazırlayıp meclisin açılmasından sonra yetkili birimlere ulaştıracaklarını ifade etti.

Ali Karadeniz, “Şoför esnafı ve araç sahipleri çok sayıda vergi ve gider kalemiyle mücadele ediyordu. Döviz artışları parça fiyatlarını etkilediği için en küçük arızada bile masraf büyüyor. Bu da giderlerin artmasına neden oldu. Hükümetin uyguladığı yakıtta ki sabitleme politikası devam etmeli ya da taşımacılık yapan esnafa uygun yakıt sağlanmalı. Bunu daha önce de söyledik ama şoför esnafının gider kalemleri bu kez çok arttı ve acilen çözüm bulunmalı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817