banner2779
banner2752
banner2750

Karadeniz, “Yapılanma Yapanlara Fırsat Verilmeli”

Ali Karadeniz, ekonomik koşulların zorlaşmasıyla şoför esnafı ve tüm esnafın ödemelerde zorlandıklarını söyleyerek, “Vergi ve benzeri ödemeler esnafı zorluyor. Geçmişte yapılandırma yapılan vergi ödemelerinde taksit kaçıran esnafın geçmişte ödedikleri iptal oluyor. Bu durumda birkaç taksit ödeyemeyen esnaf, yeniden aynı borçla yüz yüze kalırken, yeni borçlar da geliyor ve tıkanıyor. Bu şekilde olan esnafa taksitlerinin kalanını ödemesi halinde hak tanınmalı ve borcunu kapatması sağlanmalıdır. Aksi halde borç borcun üstüne bindikçe esnaf iyice çıkmaza girecektir” dedi.

Ali Karadeniz, şoför esnafından da örnek vererek, “Bir yandan vergi borcu, diğer yandan kasko, sigorta, taşıt vergisi, muayene ve diğer giderler esnafı bunaltıyor. Yapılandırma nefes aldıracaktı ama taksit kaçıranın ödediklerinin silinmesi borcu daha da büyütüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751