Karadenizliler cağ kebabını beğendi

AÇILDIĞI ilk günden beri kentin en özel mekanlarından biri haline gelen Keyif 6 Restaurant, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özellikle siyasiler ile bürokratların uğrak mekanları arasında yer alan Keyif 6’nın eşsiz lezzetlerinin tadına, önceki gün de Körfez Karadenizliler Derneği yöneticileri baktılar. Dernek başkanı Hasan Yazıcı’ya kebap keyfi sırasında ilçenin tanınmış ve sevilen simalarından olan iş adamı Ali Çakır ile yakın dostları Kadri Sönmez eşlik etti.

KEBABI BEĞENDİLER

Keyif 6 Restaurant’ın sahipleri Hetem Karahancı ve Veli Yıldız tarafından konuk edilen Yazıcı ve Çakır, tadına baktıkları mekanın özel tatlarından cağ kebabını çok beğendiklerini dile getirdiler. Karahancı ve Yıldız’ın yakından ilgilendiği konuk dernek üyeleri, ikramların ardından sunulan çay eşliğinde bir süre sohbet ettiler. Dernek başkanı Hasan Yazıcı, konuk severliği ve davetleri nedeniyle mekan sahiplerine teşekkür etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817