banner2779
banner2752
banner2750

 Karadenizliler iftarda buluştu
 Karadenizliler iftarda buluştu

 

Derince Karadenizliler Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlendiği iftara yine ilgi büyük oldu. Dernek lokalinde gerçekleşen iftara çok sayıda davetli katıldı

 

Derince Karadenizliler Derneği’nin her Ramazan ayında gerçekleştirdiği ve artık geleneksel hale gelen iftar programı, önceki akşam dernek lokalinde yapıldı. Dernek Başkanı Zafer Demir ve yönetimi ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına ilçe protokolü ve dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açan Karadenizliler, daha sonra bol bol sohbet etme imkanı buldular.

 

İftara ilgi büyük oldu

Katılımın yüksek olduğu iftar programına AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark, Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Belde A.Ş. Müdürü Kemal Yazıcı, Derince’nin eski belediye başkanlarından Haydar Bulut, MHP eski ilçe başkanlarından Haluk Akyüz ve Muzaffer Keskin, Çenedağ Mahallesi Muhtarı Osman Koçyiğit, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, AK Parti SKM Başkanı Hasan Yılmazer, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Esnaf Odası Başkanı Bekir Sargın, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751