Karadenizliler Mahallesi’ne Yeni Asfalt Yol

İzmit Belediyesi, ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına kentin farklı noktalarında asfalt çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kent genelinde plan ve programa alınmış tüm mahalle ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Alikahya Karadenizliler Mahallesi Turan Sokak’ta deforme olan asfalt yolu yeniledi. 

GICIR GICIR OLDU

Kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulan yolda 150 ton sıcak asfalt kullanıldı. Mahalle sakinleri kendilerine adeta yeni bir yol sunan İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Ekipler, vatandaşın memnuniyetinin ön planda tutulduğu asfalt çalışmalarının belirlenen program dahilinde tüm mahallerde devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817