Karadenizliler şenlikte buluştu
 Derince Karadenizliler Derneği’nin dernek üyelerinin birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla düzenlemiş olduğu balık şenliğine protokol ve dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi

 

Protokol yoğun ilgi gösterdi

Derince’de bu yıl içersinde ilçe merkezindeki yeni hizmet binasına taşınan Derince Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü. Üyeler arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak maksadıyla balık şenliği organize eden Derince Karadenizliler Derneği’nin etkinliğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr.Aziz Alemdar, KOTO Başkanı Murat Özdağ, siyasi parti mensupları, belediye başkan aday adayları, dernek yöneticileri, STK temsilcileri ve Karadenizli vatandaşlar katıldı.

 

Kemençe eşliğinde horon

Derince Karadenizliler Derneği Başkanı Zafer Demir ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen programda katılımcılara hamsi ızgara ikramı gerçekleştirildi. Çalınan kemençe eşliğinde horonların oynandığı programda bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu tarz etkinliklerin toplumdaki birliktelik ve dayanışmayı arttırdığını söyledi. “Bugün bu güzel ortamda bizleri buluşturan Derince Karadenizliler Derneği yönetimine teşekkür ediyorum” diyen Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından katılımcıların dernek binası önünde hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program noktalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817