Karamürsel AK Kadınlardan Kutlu Doğum Programı
 AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenledi. Tepeköy Mahallesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa Karamürsel Belediye Başkanın İsmail Yıldırım eşi Tuğba Yıldırım ve annesi, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük’ün eşi ve kızı, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetim Kurulu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ANLAMAK VE HİSSETMEK

Programda açılış konuşmasını AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın yaptı. Aydın, Kutlu Doğum haftasını kutlayarak ''Ümmetin Sevgilisi, iki cihan serveri, rahmet elçisi insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük Peygamber Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V) dünyaya teşrifinin1444’üncü yıldönümünü kutluyoruz. Peygamber efendimiz (S.A.V) hiçbir kazanç düşünmeden, hayatı boyunca Allah'ın rızası, rahmetini kazanmak için çaba göstermişti. Bizlerde Peygamber efendimizin örnek ahlakını ferdi ve sosyal hayatımızın temeline koymalıyız. Peygamber efendimizi anlamak ,hissetmek,Ona duyduğumuz sevgimizi daha fazla canlandırmak adına bu programı hazırladık.Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.Programda tasavvuf ve ilahi gurubu tarafından ilahiler söylendi.Mevlidi Şerif ve Kur-an'ı Kerim okunarak,dini sohbet  sonrası dua edildi.Program sonrası misafirlere  hediyeler verilerek ikram yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817