Karamürsel Alp Bilgievi öğrencilerinden muhteşem sergi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Karamürsel Alp Bilgievi öğrencileri yaz boyunca yaptıkları resimlerden oluşan karma bir resim sergisi açtı. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergi, bilgievi öğrencilerinin yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Karamürsel Alp Bilgievi’ndeki resim sergisinin açılış kurdelesini bilgievi idari koordinatörü Kemal Ceylan, Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi idarecisi Hasan Şenol, Karamürsel Alp Bilgievi idarecisi Cihat Şekerci, resim öğretmeni Elif Özdemir ve Ülkü Kayın beraber kesti.

 

FARKLI TEKNİKLER YER ALDI

Karma resim sergisinde öğrencilerin yaptıkları tuval üzerine resim çalışmalarının yanı sıra maske boyama, karakalem, resim tamamlama, hikaye tamamlama, noktalama ve taş boyama gibi çalışmalar yer aldı.

 

ÖĞRENCİLERİN RESİM YETENEĞİ GÖZ DOLDURDU

Sergide 8. sınıf öğrencilerinden Yücel Berra Çetiner’in iki buçuk ay uğraşarak yaptığı ve noktalama tekniğiyle ortaya çıkarılan kelebek çalışması serginin en dikkat çekici eseri oldu. Ayrıca bilgievi öğrencilerinin resim kabiliyetleri de yine sergide bir kez daha gözler önüne serildi. Öğrencilerin farklı resim tekniklerine olan hakimiyetleri sergiyi gezenlerden tam not aldı.

 

PAZAR GÜNÜNE KADAR İZLENEBİLİNİR

Karma Resim Sergisi, 21 Eylül Pazar gününe kadar Karamürsel Alp Bilgievi’nde gezilebilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817