Karamürsel Millet Bahçesi’nin Manzarasına Doyum Olmayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Karamürsel Millet Bahçesi’nde ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede bitirilmesi planlanan Karamürsel Millet Bahçesi tamamlandığında eşsiz manzarasıyla ilçe sakinlerinin keyifle zaman geçirecekleri yerlerden biri olacak.

 

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

11 bin 500 metrekarelik proje kapsamında 400 metrekarelik kapalı restoran alanında kaba inşaat devam ederken, çelik montajı tamamlandı ve çatı kapatıldı. Arazide yapılması planlanan taş duvar imalatları tamamlandı, taş duvar üzeri harpuşta imalatı ise devam ediyor. Amfi imalatı devam eden projede yürüyüş yolları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çocuk oyun grubu ve fitness alanlarının zemin betonları atıldı. Enerji hatları ve otomatik sulama sistemi hatlarının montajı da yüzde 90 oranında yapıldı.

 

KARAMÜRSELLİLERİN İLK ADRESİ OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hayata ve insana dokunan özel proje ve sosyal destek programlarıyla farklı alanlarda ihtiyaç duyulan her türlü hizmeti veriyor. Bu kapsamda Karamürsel Millet Bahçesi’nde restoran binası, otopark, seyir terasları, yürüyüş yolları, çocuk oyun grubu ve fitness alanları yer alacak. 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği şekilde projelendirilen ve çalışmaları hızla devam eden Millet Bahçesi, Karamürsellilerin ilk adresi haline gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817