banner2779
banner2752
banner2750

Karamürsel Sahilindeki Palmiyeler Bakımdan Geçti

 
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki sahil, palmiyeler ile doğal ve hoş bir görünüme sahip. Bu ağaçların daha sağlıklı ve uzun bir süre yaşayabilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düzenli aralıklar ile bakım çalışması yapıyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Karamürsel merkez sahilinde bulunan Palmiye ağaçlarında bakım ve budama çalışması gerçekleştirdi.

 

500 PALMİYE AĞACI BUDANDI

Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yeşil alanların daha uzun ömürlü ve bakımlı olabilmesi için periyodik olarak bakım çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda yoğun bir çalışma ortaya koyan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, son olarak Karamürsel merkez sahilinde bulunan yaklaşık 500 Palmiye ağacına bakım yaptı.

 

ÇEVREYE ZARAR VERMEDEN

Uzman ekiplerin gerçekleştirdiği bakımlar özenle gerçekleştirildi. Sahile farklı bir güzellik katan palmiyelerin vinç yardımı ile budaması yapıldı. Budamadan dolayı ortaya çıkan dallar ise çevreye zarar verilmeden traktörlere yüklenerek taşındı.

 

BUDAMA AĞAÇ SAĞLIĞI İÇİN ÖNEMLİ 

Her tür ağaçlarda olduğu gibi Palmiye ağaçlarında da budama yapmak, ağaç sağlığı ve gelişimi acısından önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi oluşturduğu binlerce yeşil alanlardaki ağaçların budama ve bakım çalışmasını yıl boyunca düzenli olarak yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751