Karamürsel’de Kent Meydanı yükseliyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’e yeni ve modern bir kent meydanı kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İnşaat çalışmaları başlayan proje alanında belediye binasının temel kazıkları çakılmaya başlandı.

SİNEMA SALONLARI OLACAK

Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları dükkânlar sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. Yapının birinci katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Binanın çatısı kenet çatı sistemi şeklinde tasarlandı. Bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.

 

5 BİN METREKARE AÇIK ALAN

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılacak. Projede 5 bin metrekare açık alan yer alacak. Yapı iki bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817