banner2779
banner2752
banner2750

Karamürsel’de Köy Yolları Modern Ve Güvenli

Kocaeli’de vatandaşların eşit bir şekilde hizmet almasını önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezlerinin yanı sıra kırsal alanlardaki çalışmalarını da aralıksız şekilde sürdürüyor. Doğal nedenlerden dolayı bozulan Karamürsel Valideköprü ve İnebeyli köyleri arasındaki asfalt yol, gerçekleştirilen üst yapı çalışmasıyla yenileniyor. Çalışmalar dahilinde iki köy arasında beton yol inşa ediliyor.

2 KM’LİK KISIMDA YENİLEME YAPILIYOR

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen üst yapı çalışması, Karamürsel Valideköprü ve İnebeyli köyleri arasında bulunan yolun 2 km’lik kısmında gerçekleştiriliyor. Çalışma doğrultusunda beton yolun şu ana kadar bin 300 metrelik kısmı bitirildi. Beton yol yapımında bugüne kadar bin 300 metreküp C30 yol betonu kullanıldı. 

BETON YOL 10 GÜN İÇERİSİNDE BİTİRİLECEK

6,5 metre genişliğinde inşa edilen yeni beton yolun 700 metrelik kısmı önümüzdeki 10 gün içerisinde bitirilecek. Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve doğal nedenlerden dolayı bozulan köy yollarının, yenileme ve onarım çalışmasını düzenli bir şekilde yapıyor. Yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile köylerde yaşayan vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751