kadınlarda saç ekimi saç ekim merkezi bıyık ekimi " />
banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Karamürsel'in kent meydanı şekilleniyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede belediye binası ve kent meydanı şekillenmeye başladı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Projedeki A blok ara katı asansör kule betonu döküldü, A blok alt zemin katı duvar imalatı tamamlandı, A blok ve B blok 1. Katın duvar imalatına başlandı, B blok ara katın duvar imalatı tamamlandı, C blok 1. bodrum katın betonarme imalatları tamamlandı, C blok alt zemin kat kolon-perde-tabliye imalatına devam edildi, elektrik ve mekanik tesisat imalatları deavm ediyor, yalıtımı bitern kısımların dolgusu yapılıyor.

 

5 BİN METREKARE AÇIK ALAN

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel'e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak 5 bin metrekare açık alan yer alıyor. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.

 

SOSYAL ALANLAR BULUNACAK

Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826