banner2779
banner2752
banner2750

Karamürselli 12 Bin Genç Yüzmeye Doyacak

 

 

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu sporlara katılacak yeni yeteneklerin yetişmesi için tesisler oluşturuyor. Yeni yüzücülerin yetişmesi için Karamürsel’e yarı olimpik yüzme havuzu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarını tamamlamak üzere son çalışmalarını yapıyor. TUİK verilerine göre Karamürsel’de yaşayan 12 bin genç de açılışına sayılı günler kalan yarı olimpik yüzme havuzundan yararlanabilecek.

 

TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

Yapının dış cephe mineral sıva, boya üst zemin kat seramik yer döşemesi imalatları biterken dış cephe tuğla kaplama imalatı da sona erdi. Havuz içi su yalıtımını yapan ekipler, alüminyum giydirme cephe, mekanik Vrf borulama, elektrik kablo tava ve elektrik pano imalatlarını da tamamladı. Seyirci koltuklarının yerleştirildiği tesiste bina içi ince detay düzenleme çalışmaları tamamen sona erdi. Yarı olimpik havuzun inşaat işlerini bitiren ekipler, son olarak çevre düzenleme işlerine başladı. Tesis tamamlandığında su sporlarında kendini geliştirmek isteyen gençlerin eğitim yeri olacak.

 

18 BİN METREKARE ALAN

18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen yüzme havuzu, toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip. Alt zemin kat, zemin kat ve 1 kat şeklinde inşa edilen yapının alt zemin katında bay ve bayan spor salonları, mescit, mekanik ve elektrik teknik odaları ve wc bulunuyor.

 

YARI OLİMPİK HAVUZ

Üst zemin katta ise 12,50 metre çarpı 25,00 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 metre çarpı 7 metre çocuk havuzu kafeterya, soyunma odaları, idari ofisler ve seminer salonu yer alıyor. Yapının 1’inci katında da spor salonları, 150 kişilik tribün ve wc’lerden oluşuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751