Karantinadaki Tuna, Yönetim  Kurulu İle Online Toplantıda

Fakat bu kez Tuna’nın eşinin yaptırdığı test pozitif sonuç İlçe Başkanı Tuna, bu kez temaslı olduğu gerekçesi ile karantinaya girdi. Fakat Ramazan Tuna, karantinada olmasına rağmen teşkilat çalışmalarını ciddiyetle yürütüyor.

EN GÜÇLÜ DESTEK

AK Parti teşkilatlarının Kocaeli’deki en tecrübeli ilçe başkanlarından biri olan Ramazan Tuna, geçtiğimiz günlerde önce icra kurulunu, ardından yönetim kurulu online olana toplantıya aldı. Gündem üzerine değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Tuna, teşkilatlar olarak her an seçim olacakmış gibi hazır olduklarını, 2023 yılındaki seçimde ilçelerinden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği vermek istediklerini dile getirdi.

PANDEMİ UYARILARI!

Karantina süreci bu kez temaslı olduğu için devam eden Tuna, konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarından ve vatandaşlardan pandemi sürecinde belirtilen temizlik, maske ve mesafe kurallarına harfiyen uyulmasını istedi. Öte yandan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir de mesaj yayımladı.

KADİR GECESİ MESAJI!

Tuna kandil mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı bolca rahmet, bereket ve birlik içeren Ramazan-ı Şerif ayının son cuma gününü geçirdik. Yarın da bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. Gönül isterdi ki, bu kutsal geceyi en manalı şekilde cemaatlerimizle birlikte idrak edip, gecenin maneviyatını doyasıya yaşayabilelim. Fakat pandemi dolayısıyla bu mümkün olmadı. Tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni ve perşembe gününden itibaren gireceğimiz Ramazan Bayramı günlerini kutluyorum. Bu maneviyatı bol gecede dualarımızı başta salgın olmak üzere tüm musibetlerden kurtulmak için edelim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817