KARAOSMANOĞLU: 1 KASIM’DA DUALAR, SAMİMİYET VE MİLLET KAZANDI
 Milletin, Türkiye’de istikrar ve güven ortamının uzaklaşmasına dönük siyasi tercihlere izin vermediği 1 Kasım seçimlerinde, Kocaeli’den aldığı yüksek oyla yedi milletvekiline hak kazanarak tek başına iktidar olan AK Parti’de, seçim sonuçlarına teşekkür ziyaretleri de yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’te gerek teşkilat gerekse vatandaşlarla bir araya geldi. Ulaşlı teşkilatının kadın kollarıyla bir araya gelmesinde açıklamalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, “1 Kasım’da dualar, samimiyet ve millet kazandı. İşte burada teşkilatımızın tüm neferleri çalışırken, kadınlarımızın da çok büyük emekleri oldu. Hanımlarımız hayatın çilesini erkeklere göre daha çok çeken kardeşlerimizdir. Dolayısıyla ülkelerin kaderini de çok iyi takip ediyorlar” dedi.

SİYASET KADINLARIMIZI YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Ekonomik, sosyal, eğitim ve sağlık gibi erkekleri ilgilendiren hizmetlerin aslında hanımlarımızı daha fazla ilgilendirdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Siyasette kadınlarımızın çok daha etkin görev almaları gerekiyor. Çünkü siyaset demek sahip çıkmak demektir. Bu son seçimde millet olarak sandığa, demokrasiye ve ülkemizin gidişatına sahip çıktık. Bu sahip çıkmada başrolü hanımlarımız oynadı. Bu başarının gizli kahramanları kadınlarımızdır. Evlerinin hizmetinde eksiklik yaptılar, teşkilat çalışmalarında eksiklik hiç göstermediler. Hanımlarımız ve kızlarımız dualarını hiç eksik etmediler. Dışarıda kapı kapı dolaştılar. Herkes bu inançla dolaşamaz. Allah razı olsun çok güzel çalıştılar. Bunun sevincini de yaşadık. İnşallah bundan sonrada ülkenin gelişimi ve problemlerinin ortadan kalkması hayatın daha güzel hale gelmesi için daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

SURİYE’Lİ MÜLTİCİLERE GÖREVİMİZİ YAPTIK, YAPIYORUZ

2011 Yılından itibaren 2 milyonu geçkin Suriye’li vatandaşa kapılarını açan Türkiye’nin bu zaman zarfın 8 milyar dolar harcama yaptığını da dile getiren Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Allaha şükür varlıklı ve zengin bir ülke olduk. Eskiden dilenen bir ülkeydik. Bir milyon dolar almak için bile IMF’in kapısında yatıyor, adeta dileniyorduk. Suriye’li komşulara gözümüze kırpmadan 8 milyar doları hükümetimiz ve halkımızla birlikte harcadık. Bu bizim medeniyetimizin ve inancımızın gereğidir. Vatandaşımızla birlikte STK’lar, vakıflar ve dernekler vasıtasıyla bu işe çok önem verildi. Geçen yıl Darıca’da Suriye’li çocuklarımız prefabrikten okul yaptık. Şuanda 10 tane sınıf bu göç etmiş yavrularımıza hizmet ediyor. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” diye konuştu.

MAZLUMLAR AK PARTİ İÇİN DUA ETTİ

Dünyada mazlumların ülkemizde yapılan 1 Kasım seçimlerinde AK Parti iktidarı için dualar ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bütün İslam ve Türk dünyası dualar etti. Suriye, Lübnan, Filistin, Balkanlar gibi müslüman coğrafyası hepimize ve ülkemizin halkı için dua ettiler, fetih sureleri okudular. Tedirgin olduğumuz bu seçimde, Rabbimiz bereket verdi. Gönüller misliyle attı. Manevi atmosferle birlikte halkımızın her kesiminden vatandaşımız AK Partiye oy verdi. Şimdi bize, kadrolara ve hükümetimize düşen görev, milletimize daha fazla hizmet etmektir. Halkımız dertleriyle ilgilenecek ve yaralarına çare olacağız. Elbette haktan ve halktan kesinlikle ayrılmayacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817