Karaosmanoğlu, Ankara’da temaslarda bulundu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Cengiz Topel Hava Üs Komutanı iken Sahil Güvenlik Komutanı olarak atanan Tümamiral Hakan Üstem’i ziyaret etti.

 

BAKAN EROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

İlk olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ziyarette bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’deki yatırımlar hakkında bilgi verdi.

 

TÜMAMİRAL ÜSTEM’E ZİYARET

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu Cengiz Topel Hava Üs Komutanı iken Sahil Güvenlik Komutanı olarak atanan Tümamiral Hakan Üstem’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Tümamiral Üstem’e başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817