banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARAOSMANOĞLU, ANKARA’DA YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUMUNA KATILACAK
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’na katılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla 13-14 Nisan tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek sempozyum, Ankara Ticaret Odası-Congresium’da yapılacak. “Gençlik ve Belediye” konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu iki gün boyunca sürecek. İlk gün olan açılışın olacağı sempozyumda Başkan Karaosmanoğlu, ikinci günün üçüncü bölümünde “Belediyecilik ve Gençlik Çalışmaları Paneli’’nde oturum başkanlığı yapacak.

 

DERECE YAPANLARA ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Sempozyumda Yerel Yönetimler ‘Gençlik ve Belediye’ Yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ödülleri de takdim edilecek. Ayrıca ‘Gençlik ve Belediye’ temalı yarışmada dereceye giren belediyelerin projelerinden oluşan bir serginin açılışı gerçekleştirilecek. İkinci günde belediye başkanlarının ve uzman konukların konuşmacı olarak yer alacağı 3 ayrı oturum şeklinde paneller yapılacak. Bu panellere Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlık edecek. İki gün boyu sürecek sempozyum nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu 13 Nisan Çarşamba günü Ankara’da olacak ve 14 Nisan Perşembe günü geç saatlerde ilimize geri dönecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826