banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, ANSAN HİDROLİK’İ ZİYARET ETTİ
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Nurten Canayakın’ın kurucusu olduğu Ansan Hidrolik’e konuk olarak çalışanlarla bir araya geldi. Makine mühendisi eşi Ali Canayakın’ın teşvikiyle ticaretten sanayiciliğe geçen Nurten Canayakın, kadınların girişimci olduklarında neler başarabileceğini de ispatlamış. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, çalışanlarla yemek yedikten sonra fabrika alanında incelemeler gerçekleştirdi.

 

GİRİŞİMCİLİK GENÇLER ARASINDA KARİYER SEÇENEĞİ OLMALI

2006 yılında imalata başlandığı bilgisinin yanı sıra araç üstü, kendinden yürüyüşlü, çekilebilir, kurtarıcı ve mobil vinç platformları olmak üzere geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını ifade eden genel müdür Ali Canayakın, ileri teknolojik ürünleri, nitelikli personeli ile zamanında teslimat anlayışıyla 2.000 m2’yi kapalı alanda üretim gerçekleştirdiklerini bilgisini başkanlara verdi.
Görüşmede girişimcilik noktasında ülkemizin her geçen artmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İleri ekonomik kalkınmanın ülkemizde girişimcilerin sayısının artmasıyla oluşacağına inanıyorum. Katma değeri yüksek ürünler ve teknolojik buluşların yanı sıra girişimcilik kültürünün yaygınlaşması ve girişimciliğin gençler arasında bir kariyer seçeneği haline gelmesini çok önemli buluyorum. Ansan firmasının bugünlere gelmesinde Nurten ve Ali Canayakın’ı ayrıca tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Platform sektöründe AR-GE proje çalışmaları ile güven, yenilikçi kalite anlayışı ve istikrarlı bir konumuna ulaştıklarını ifade eden Ansan Hidrolik’in kurucu Nurten Canayakın, fabrika içerisinde Başkan Karaosmanoğlu’na kuruluşundan bugüne kadar, alanında uzman akademisyenler ile kurumsallaşmaya yönelik profesyonel çalışmalar sürdürdüklerini ifade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ansan çalışanlarıyla buluşmasında kentin gelişimi noktasında önerileri de dinlerken, ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları sonrası son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751