Karaosmanoğlu, Asker ve Polislerle bayramlaştı
 Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Milletvekili İlyas Şeker, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOÜ Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberinde ki heyet, İl Jandarma Alay Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evi Sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldılar.

 

ÖNCE ASKERLE SONRA POLİSLERLE BAYRAMLAŞTILAR 

İl Jandarma Alay Komutanı J. Albay Mehmet Karadeniz ve Askeri manga tarafından İl Jandarma Alay Komutanlığı önünde karşılanan Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık ve beraberinde ki heyet Jandarma mensuplarıyla bayramlaştılar. Askerlerle sıcak ve samimi bir şekilde sohbet ettikten sonra İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma programına da katılan Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve Emniyet Teşkilatı mensupları karşıladı. Polis Evi Sosyal tesislerinde gerçekleşen bayramlaşmada emniyet mensuplarıyla tek tek bayramlaşan Bakan Işık ve Başkan Karaosmanoğlu emniyet mensuplarıyla da sohbet ettiler.

 ​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817