banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu Ateşe giden gençlerimizi kurtaracağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sosyal sorumluluk alanında bir dizi çalışmalar gerçekleştiren Gültepe Gençlik Derneği’ni makamında konuk etti. Çağımızın önemli problemlerinden uyuşturucu kullanımının gençlerimizi yaşamdan kopardığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ateşe giden gençlerimizi bu zararlı alışkanlıklardan kurtaracağız. Toplumumuzun huzuru ve mutluluğunu çok önemsiyoruz. Bu tür kötü alışkanlıkları olan kardeşlerimize de destek olarak, yaşama tekrar sıkı sıkı bağlanmasını arzu ediyoruz” dedi.

MAZARET ARAMADAN HER FERDİMİZİ KORUMALIYIZ

Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, Gültepe Gençlik Derneği yöneticilerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi de aldı. Sivil toplum örgütlerinin uyuşturucu ile mücadeledeki önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın sağlıklı bir şehirde yaşaması ve gelecek yıllara umut dolu bakabilmesi için, zararlı alışkanlıklarla mücadelede mazeret bulamayız. Valiliğimiz, üniversitemiz ve sivil toplum örgütlerimizle koordine olarak toplumumuzun her ferdini korumalıyız. Kent Konseyimizle ve Gençlik Merkezimizle ciddi projeler üreterek, bu sorunun çözüme çare aramalıyız” açıklamasında bulundu.

BİR KİŞİYİ KURTARMAK DÜNYAYI KURTARMAKTIR

İnsan odaklı belediyecilik yaptıklarını ve toplumun hassasiyetlerini iyi bildiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Uyuşturucu ile mücadeledeki amacımız medeniyet anlayışımızda insanı merkeze koymamızdır. Bizim sevdamız, bizim aşkımız, bizim kavgamız; bu milletin, bu toprakların selametini garanti altına almaktır. Bir kişiyi bile kurtarmak dünyayı kurtarmakla eşdeğerdir. Bunu unutmamamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

İNSAN EŞREF-İ MAHLUKATTIR

Başkan Karaosmanoğlu dernek temsilcilerine, “Bu mücadeleyi Allah aşkıyla yanan ve insanı seven gönüllerin sayesinde kazanabiliriz. İnsan, yaradılmışların en şereflisidir, eşref-i mahlukattır. İnsanımızı koruyacak ve yaşatacağız ki, devletimizi gelecek nesillere, sağlıklı bireylere emanet edebilelim” dedi. Ayrıca Gültepe Gençlik Derneği Başkanı Fahri Kazancı, uyuşturucu ile mücadeledeki desteklerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na plaket takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751