KARAOSMANOĞLU:  AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZIN GÖKLERDE DALGALANMASINA MANİ OLAMAYACAKLAR

Terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Arif Subaşıoğlu'nun cenazesine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Park, Bahçe ve Yeşil Dairesi Başkanlığı’nda çalışan babası Mehmet Subaşıoğlu’nu bir an bile yalnız bırakmadı. Şırnak’ın İdil ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu terhisine yaklaşık bir ay kala şehit düşen Arif Subaşıoğlu, son yolculuğuna binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle uğurlandı. Son günlerde yaşanan terör olayları sonucu şehit düşen emniyet güçlerimizin kahramanca mücadele ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Çalışma arkadaşımız Mehmet Subaşıoğlu kardeşimizin biricik evlatları hakka şehit olarak yürüdü. Milletimizin başı sağ olsun. Onların kahramanlıkları asla unutulmayacaktır. Terör odakları şunu bilsin ki; ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına asla mani olamayacaklar. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun” dedi.

 

“ŞEHİTLERİMİZ PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU OLACAKLAR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye, milletiyle ne zaman ayağa kalksa hep aynı kumpasların sahneye koyulduğunu görüyoruz. 2023 hedeflerine yürüyen devletimizin dik yürüyüşüne çelme takmak isteyenler, dün olduğu gibi bugün de taşeron terör örgütlerini vatan topraklarımızda kullanıyorlar. Milletimizi asla bölemeyecekler, ülkemizi de parçalayamayacaklar. Camilerimizden günde 5 vakit okunan ezanları susturamayacaklar. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet demeye devam edeceğiz. Şehitlerimiz Peygamber Efendimize komşu olacaklar” açıklamasını yaptı.

 

“KOCAELİ’DE ŞEHİT AİLELERİ YALNIZ DEĞİLDİR”

Ülkemizin ve milletimizin bekası için şehit düşen kardeşlerimizin büyük cesaret örneği gösterdiklerini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkemizde ve şehrimizde şehit aileleri yalnız değildir. Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği ailelerimize vereceğiz. Bir kez daha kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817