Karaosmanoğlu ‘’Bayram insanları birbirine yakınlaştırmalıdır’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen Büyükşehir ailesinin bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Kurban ibadeti insanları Allah’a yakınlaştırıyor. Kurban insanları da birbirine yakınlaştırmaktadır. Bayramlar sadece tatil olarak değerlendirilmemelidir. Bayramlarda aile, akraba ve komşularınızı ziyaret etmelisiniz” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ BİR ARAYA GELDİ

Bayramlaşma programına Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri, iştiraklerin genel müdürleri ve personel katıldı. Büyükşehir olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirdi.

 

KURBAN YAKINLAŞMAKTIR

Başkan Karaosmanoğlu, “Kurban ibadeti Allah’a yakınlaşmaktır. Kurban aynı zamanda insanların birbirlerine yardım etmesi ve yakınlaşmalarını sağlıyor.  Dünyanın birçok ülkesinde özellikle Müslüman ülkelerde ve Afrika’da, birçok yerde insanlar yoksulluk içerisinde yaşıyor. Gidin bu ülkeleri görün ve ülkemizin içinde bulunduğu zenginlikler için Allah’a şükredin. Bayramlarda aile, akraba, komşu, şehit ve gazi ailelerini de ziyaret ederek, onların gönüllerini almalısınız. Bu sizin için bir görevdir” dedi. 

 

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK BİR AİLE

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olduklarından itibaren birçok önemli projeyi gerçekleştirdikleri belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, “Birçok hizmet veriyoruz. En büyük hizmetleri biz vereceğiz. Bu ilerisi için bir hedeftir. Heyecandır. Bakış acısıdır. Çok güzel bir kurumumuz var. Çok güzel işler yaptık. Çalışma arkadaşlarımızı seviyoruz. Çok çalışan arkadaşlarımızı daha çok seviyoruz. Sizlere çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

PERSONELLE TEK TEK BAYRAMLAŞTI

Konuşmasının sonunda Büyükşehir personelinin ve Kocaeli halkının Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, herkesi bayramın ikinci günü olan 2 Eylül Cumartesi günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te yapılacak 28. Geleneksel Kent Bayramlaşmasına davet etti. Başkan Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Bayram ve Başkan Vekili Özak, personelle tek tek bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817