banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: BİZ GÜZEL BİR EKİP VE TAKIMIZ
 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Milletvekili seçilmesi ve aynı bakanlık görevine devam etmesi Kocaeli halkını ve bizleri sevindirmiştir. Bakanımız, kentimiz projelerini hükümet kanadında takip ederek, problemlerin çözümünü hızlı bir şekilde yapacaktır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Bakanımıza ve milletvekillerimize Rabbim yüz aklığı verisin. Halkımızın hizmetini eksiksiz bir şekilde yapacağız. Güzel bir ekibiz ve takımız. Başta Bakanımız olmak üzere, bütün milletvekillerimizle ve teşkilatlarımızla diyalog içerisinde, büyük projeleri bu dönemde halledeceğiz” dedi.

 

1 KASIM SONRASI RESMİ ZİYARET

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık konuşmasında, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları, Başkanımızın 12 yıldır halkla iç içe olması ve başarılı halkla ilişkileri, bu seçim başarımızda katkısı büyük oldu. Başkanımıza sizlerin arasında teşekkür ederim. Başkanımızın hizmetler ve halkla ilişkiler noktasında göğsümüze kabartan bir başarısı var. Halkımız bundan dolayıdır ki 12 yıldır artan bir biçimde kendilerine destek veriyor” ifadelerini kullandı. Bakan Işık ayrıca, “Hepimiz geleceği planlayan ve bugünün problemleri çözen anlayıştayız. Kocaeli 12 yıldır çok büyük mesafe kat etti. Hizmetleri artırarak devam ettireceğiz. Bu süreçte Büyükşehir Belediyemizin her zaman desteklenmesi bizim temel önceliğimizdir. Başkanımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında bu şehrin sadece bakanı değil bir insanı olarak gayret göstereceğim. Valiliğimizle ve teşkilatlarımızla bu şehrin daha fazla hizmet alması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

 

ULAŞIMDA BÜYÜK YATIRIMLAR OLACAK

Bakan Işık açıklamalarına, “Öncelikli olarak ulaştırma anlamında hizmetlerimizi yoğunlaştıracağız. Kandıra duble yolunun temelini yakın zamanda atacağız. Büyükşehir Belediyemizin yükünün azaltılması noktasında Karayollarıyla ortak çalışmalar yapacak ve destek vereceğiz” diyerek devam etti. Hizmetlerin birlik ve uyumla olabileceğini ifade eden Bakan Işık, “Bu uyumun karşılığını alıyoruz. Kocaeli’nin hak ettiği hizmetlerini almasını da sağlayacağız. Kocaeli’nin yıldızı her geçen gün daha büyük parlayacak” şeklinde konuştu. 1 Kasım seçimi sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne resmi ziyaretini gerçekleştiren Bakan Fikri Işık’a Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan eşlik etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve bürokratlar da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751