KARAOSMANOĞLU: BU FEDAKÂRLIKLAR UNUTULMAZ
Türkiye’de istikrar ve güven ortamından uzaklaştırmak isteyen her kesime geçit vermeyen halkın en fedakâr isimleri ülkemizde olduğu gibi kentimizde de yaşamlarını sürdürmeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sandığa giderek iradesini ortaya koyan ve yaşamları Gebze’de sürdüren engelli Kübra Usta ve hastalığına rağmen vatandaşlık görevini yerine getiren Bayram Çavdar’ı evlerinde ziyaret etti. Büyük fedakârlıklar göstererek sandığa giderek oy kullanan vatandaşlarımız bu davranışı takdirle karşılanacak bir durum olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu,    “Ülkenize sahip çıkarak göstermiş olduğunuz bu fedakârlık asla unutulmaz. Sizler büyük ve onurlu görevi yerine getirdiniz. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

 

OYUNU KULLANAN HER VATANDAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Bu topraklarda yaşayan ve gelecek nesilleri düşünerek sandığa sahip çıkan milletin 1 Kasım’da zafer kazandığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkesinin ve kendisinin geleceği için iradesini sandığa yansıtan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizde ve Kocaeli’de katılımın yüksek olması şahsımı daha da mutlu etmiştir. Halkımızın büyük katılımla iradesine sahip çıktığının ispatı da milyonların sandığa gitmesidir. Seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnanıyorum ki şehrimizden meclise giden milletvekillerimiz kentimizi Ankara’da çok iyi temsil edecekler” şeklinde konuştu. Ziyaretlere Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba’da eşlik etti.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817