banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Kurban Bayramı nedeniyle personeliyle bayramlaştı. Antikkapı’da geniş bir katılımla düzenlenen bayramlaşmada personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesinin 7 bin’in üzerindeki personel sayısıyla büyük bir aile olduğunu söyledi.

 

DAHA İYİYE GİDİYORUZ

Bayramlaşma programında Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Doç Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve bağlı kurumların genel müdürleri hazır bulundu. Programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu kente yüzlerce çeşit hizmet verdiklerini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu “Her geçen gün daha iyiye gittiğimiz görüyorum. İyiye gitmek çok güzel bir işarettir. Daha verimli daha kaliteli hizmet veren bir kurum haline geldik” dedi.

 

YENİ BİRŞEY YAPMAK LAZIM

Başka Karaosmanoğlu “Hepimize önemli görevler düşüyor. Hepimizin görevi insana hizmet. Hizmetlerimizden hem ailemiz hem kendimiz hem de sevdiklerimiz istifade ediyoruz. Bu yönüyle hepinizden isteğim yaptığınız işi severek yapmanız. Severek yaptığınız iş bereketli iştir. Onu mutlaka geliştirirsiniz. Mevlana’nın ‘Dün dündü geçti gitti cancağızım, bugün yeni bir şeyler yapmak lazım’  dedi gibi bugün yeni bir şeyler üretmek lazım. Yeni bir şeyler yapmazsak kar etmeyiz” şeklinde konuştu.

 

BİREYLER GELİŞMEZSE KURUMLAR GELİŞMEZ

“Fertler kalkınmazsa, bireyler gelişmezse kurumlar gelişmez” diyen Başkan Karaosmanoğlu şunları söyledi: “Kurumlar gelişmezse kent gelişmez, kent gelişmezse ülke gelişmez, kalkınmaz ileri gidemeyiz. Kişinin kendini geliştirmesi gerek. Dünya koşarken biz oturamayız. Görevimizi en iyi şekilde yapmak ülkemize yapılacak en güzel iyiliktir. Sadece Kurban ve Ramazan Bayramımızı değil Cumhuriyet Bayramımızı da coşkuyla kutlayacağız. Önümüzde Cumhuriyet bayramı var. Bütün çalışma arkadaşlarımı Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya davet ediyorum. Milli bayramlarımızı da unutmayalım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751