banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU:  CROWN BEVCAN’DAİŞÇİLERLE AYNI SOFRAYI PAYLAŞTI
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Suadiye’de faaliyetlerini sürdüren ve  dünyanın önde gelen paketleme şirketlerinden olan Crown Bevcan firmasına konuk oldu. Çalışanlarla birlikte öğle yemeği de yiyen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Üzülmez’e fabrika hakkında bilgi verildi. Genel Müdür Özgür Aytaç ve Fabrika Müdürü Erman Paksoy ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de katıldı.

 

KALİTELİ GENÇ NÜFUSUMUZ BİZE GÜÇ VERİYOR

41 ülkede 135 fabrika ile faaliyet gösteren ve ülkemizde önemli bir yabancı payı ile kentimizde de üretimleri olup, yaklaşık 21.000 kişiye istihdam sağlayan Crown Bevcan, ambalaj malzemeleri, çoğunlukla da metalden üretilmekte olup; yiyecek, içecek, aerosol kutusu, özel ürünler için üretilen kutu ve kapakları kapsıyor. Ziyarette dünya finans gelişmeleri ve ülkemize yansıyan yönlerinin de konuşulduğu görüşmede, dünya ekonomisinin daraldığı bir dönemde Türkiye’nin büyümesinin başarı olduğu ifade edildi. Birliktelikte düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizde doğalgaz veya petrol kaynaklarımızın olmamasına rağmen dünya ile rekabette kaliteli genç nüfusumuz bize güç veriyor. İş adamlarımızın, yatırım yapmak isteyen her yabancı oluşuma kanunlar çerçevesinde bizler de yardımcı oluyoruz, olmaya devam ediyoruz. Yabancı yatırımcımızın da önünü açarak bölgemizin istihdam ve üretim noktasında daha fazla gelişmesini istiyoruz” açıklamasını yaptı. 

 

KURULAN HER ÜRETİM NOKTASI ÜLKEMİZİN FAYDASINADIR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de eşlik ettiği ziyarette, üretim alanını gezen ve uzun zamandır yatırımı bulunan Crown Bevcan’ı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yakından bildiğimiz gibi şehrimizde açılan her fabrika istihdam kaynağı olmaktadır. Gerçekleştirilen üretimle milletimizin refah seviyesi de yükselecektir. Kentimizdeki yabancı yatırımcılara destek olacağız. Kocaeli üretilen malların ulaştırılmasında da avantajlı bir konuma sahiptir. Ülkemiz dünyadaki her türlü olumsuz çalkantıya rağmen 13 yıldır siyasi ve ekonomik istikrarını sürdürmektedir” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞANLARLA ÖĞLEN YEMEĞİ YEDİLER

Türkiye’ye yabancı yatırımcıların ilgisinin devam etmesinin memnuniyetle karşılandığı ve hükümetin uluslararası yatırımların daha da artmasını, tüm sektörlere yayılması için çalışmalar yaptığı bugünlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Crown Bevcan fabrikasının çalışanlarıyla bir araya geldi. Fabrika yöneticileri, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve çalışanlarla birlikte sıraya girip, öğlen yemeği de yiyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yerli ve yabancı yatırımcının destekçisi hükümetimizle beraber bizler de gereken her türlü desteği sizlere vereceğiz. Türkiye'nin insanına ve gücüne güveniyoruz. Ekonomimizin sağlam temellere dayalı ve büyüyerek gelişeceğine inancımız sonsuzdur. Bu da sizlerle olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751