KARAOSMANOĞLU, DARBE GİRİŞİMİNDE YARALANAN GENCİ ZİYARET ETTİ
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fethullahçı Terör Örgütü’nün  (FETÖ) darbe girişimine direnmek için gittiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda silahla yaralanan 18 yaşındaki Halil İbrahim Koşdaş'ı ziyaret etti. Kocaeli’deki özel bir hastanede tedavisi süren Koşdaş’a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu fedakârlığınızın asla ve asla karşılığı yoktur. Sizlerden Allah razı olsun. Ülkemiz ve vatanımız için meydanlara çıkarak darbecilere karşı dik duran kardeşim Halil ve aziz milletimiz, Çanakkale ile İstiklal Savaşı ruhunu yansıtmaktadır” dedi.

 

“BİR CANIM VAR ONU YİNE VERMEYE HAZIRIM”

Atatürk Havalimanı'ndaki darbe girişimini engellemek isterken G3 piyade tüfeğiyle karnından yaralanan Halil İbrahim Koşdaş, ziyarette yaptığı açıklamada, “Millet olarak karşı durduğumuz darbe girişimi, yeniden olursa yine giderim. Atalarımız Vatanımızı kolay almadı. Bu hainlere asla ve asla ülkemizi teslim etmeyiz. Çanakkale ve İstiklal Savaşında yıkamayanlar bu hainlerle mi yıkacaklarını zannettiler. Bir canımız var onu yine vermeye hazırım” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyarette Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817