banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU: DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
58 Milyon TL’lik dev bir yatırımla kentimizde önemli bir sağlık yatırımı olan Kocaeli Devlet Hastanesi’nin inşaatında inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çalışmaların geldiği son noktayı yerinde gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ile birlikte inşaat alanını gezen Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimiz için önemli bir hizmet olacak hastanemiz son sistem teknoloji ile donatılacak. 320 yatak kapasitesiyle de halkımıza modern bir sağlık hizmeti verecek” dedi.

 

YOĞUN BAKIMDA KAPASİTE ARTACAK

Yeni yapılan hastanenin ardından eski binadan birçok bölümün yıkılmasıyla açılacak alana meydan ve yer altında otoparkın yapılmasıyla daha güzel bir hizmetin verilmesinin de sağlanacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hastanemizin odaları özel gibi olacak ve vatandaşımız iyi bir hizmet alacak. Acil servis ve diğer üniteler halkımıza en iyi imkânı vermek için planlandı. Yoğun bakım ünitelerimizin kapasitesi artacak ve hastanemiz yeni istihdam kaynağı olacak. Park alanlarındaki genişlemeyle de çevresel olumsuzluklar geride kalacak” açıklamasını yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751