banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARINI AĞIRLADI
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 7.  Kocaeli Kitap Fuarı nedeniyle ilimize gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Sekapark’ta konuğu oldu. Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş, Gökmen Mengüç ile Doğan Erol’un da bulunduğu öğlen yemeğinde dizi hakkında sohbet edilirken, samimi ortam dikkat çekti.

 

EN İYİ DİZİ SEÇİLMİŞTİ

Uluslararası Fuar Merkez'inde düzenlenen törenle kapılarını kitap kurtlarına açan 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) öğrencileri tarafından 2015 yılının en iyi dizisi seçilen Diriliş-Ertuğrul dizisinin oyuncularına ödül verilmişti. Kentin protokolüyle olan buluşmaya Diriliş-Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yönetmen Metin Günay ile dizide İbn-i Arabi’yi canlandıran Osman Soykut, Hayme Ana’yı oynayan Hülya Darcan, Derviş’i canlandıran Gökhan Karacık ile Gökçe Hatun’u oynayan Burcu Kıratlı katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kente gelerek kitap fuarının açılışına katılan Diriliş-Ertuğrul’un oyuncu kadrosuyla yakından ilgilenirken, dizide gösterdikleri başarılı performans için bir kez daha oyuncuları takdir etti. Diriliş Ertuğrul’un yapımcı, yönetmen ve oyuncuları, yenilen öğlen yemeğinden sonra kent protokolüyle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

SEKA PARKI GEZDİLER

Diriliş-Ertuğrul dizisinin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş eşliğinde Sekapark Film Platosu’nu da gezdiler. TRT’de yayınlanan Filinta dizisinin çekildiği film platosunu çok beğenen oyuncular, bir kez daha Kocaeli’den etkilendiklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751