KARAOSMANOĞLU, "EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR"

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlim Yayma Cemiyeti SEKA Şevkat Yuvası Müdürü Fatma Eker ve 6 yaşındaki minik öğrencileri ile Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Doç Dr. Abdülvahap Akıncı ile yönetimini makamında ağırladı. Türkiye’nin kalkınması için 2023 ve 2071 hedeflerine varılması noktasında eğitim-öğretimin çok önemli olduğunu her platformda ifade eden Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu gerçeklik üzerine yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi yönlendiriyoruz” açıklamasını yaptı.   

 

“EĞİTİM KURUMLARIMIZLA OLABİLECEKTİR”

Misafirlerini ayrı ayrı kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, en küçük yaşlardan başlayan eğitimin hayat boyu devam ettiğini de sözlerine ekledi. Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef verdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma konusunda eğitime çok büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Bizlerin omuzlarındaki yük çok büyüktür. Bu yükün önemini bilerek çalışıyor ve gayret ediyoruz. Her yönüyle gelişen Türkiye’nin daha büyük atılımlar yapabilmesi ancak eğitim kurumlarımızla olabilecektir” dedi.

 

“BATI ZİHNİYETİNİ MUHAKAK YENECEĞİZ”

Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şubesi ile olan görüşmesinde, Sendikaların yapıcı ve yönlendirici çalışmasının önemine değinen Karaosmanoğlu,  “Ülke olarak sorunlara karşı çözüm yollarını bulmak devlet kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da görevidir. İlim ve fikir noktasında her oluşum kendi bünyesinde yoğunlaşmalı ve çok çalışmalıdır. Görüyoruz ki emperyalistlerin Türkiye’ye saldırıları dünden daha fazla bir şekilde olmaktadır. Bizler daha diri ve dikkatli olmak zorundayız. Vatana ihanet asla kabul edilemez. Bereketli topraklara sahip Türkiye, huzurlu bir şekilde milletiyle her vakit özgür bir şekilde var olacaktır. Bundan başkası asla düşünülemez. Bu anlayışla çocuklarımızı yetiştirmeliyiz. Şunu da söylemem gerekir ki, terör faaliyetlerini besleyen karanlık batı zihniyetini muhakkak yeneceğiz” ifadelerini sarf etti. Görüşmeler fikir alışverişlerinin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817