banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu ‘’Eğitimde iş üretiyoruz’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent genelinde gerçekleştirilen eğitim çalışmalarını yakından takip ediyor. Bu amaçla kurulan derneklerden gerekli bilgileri alan Başkan Karaosmanoğlu, eğitim çalışmalarını önemsediklerini ve idealist gençlik yetiştirme arzusunda olduklarını ifade etti.

 

EĞİTİM ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUM

Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak Derince’de hizmet veren Anadolu İmam-Hatip Lisesi veli-öğrenci kaynaşması programına konuk oldu. Derince İlim Yayma Cemiyeti, ilçe müftülüğü ve okul yönetiminin beraber düzenlediği kahvaltı programında Başkan Karaosmanoğlu’na yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi. Eğitim alanında birçok projeye imza attıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitim çalışmalarımız hükümetimizin ve bizim öncelikli görevlerimiz arasında. Büyükşehir Belediyesi olarak sayısız eğitim çalışmasına destek verdik. Şimdi sivil toplum örgütlerinin de bu alanda katkı sağlamasını memnuniyetle karşılıyorum. Özellikle İlim Yayma Cemiyeti’nin kent genelindeki kararlı çalışması takdirle karşılanmalıdır. Öğrencilerimize ve özellikle bu okulda okuyan kardeşlerime de derslerinde başarılar diliyorum. Ülkemizin gelecekte sizlere ihtiyacı olduğunun farkında olmalısınız” dedi.

 

İDEALİST GENÇLİK YETİŞTİRMELİYİZ

Başkan Karaosmanoğlu, eğitim hizmetlerinin takibi konusunda mesai harcarken günün ikinci ziyaretini Kartepe İmam Hatip Lisesi’ne yaptı. Burada Kartepe İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği toplantısına katılırken, çalışmalar hakkında rapor verildi. Ziyarette Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün ve Kocaeli İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Sabahattin Yamak da hazır bulundu.

Cumhuriyet tarihinin en önemli eğitim yatırımının bu dönemde gerçekleştirildiği sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İdealist gençlik yetiştirmek için çalışmalıyız. Topluma faydalı işler yapmanın en güzel örnekleri bu eğitim yuvalarıdır. Hayır adına işlenen her çalışmanın ziyan olmayacağını bilmelisiniz. İş üretme zamanında olduğumuzun farkında olun. Geçmişte yaşanan problemleri unutmadan çalışmalıyız. Bu imkanları ve devletimizin eğitime bakış açısını çok iyi değerlendirmeliyiz. Kartepe İmam Hatip Lisesi’ne önemli katkılarımız oldu. Son olarak da hükümetimizin katkısıyla okulu bitirerek, eğitim hizmetine kazandırdık” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751