KARAOSMANOĞLU: EKONOMİNİN GÜVENCESİ İSTİKRARDIR
  

Giresun İş adamları ve Bürokratları Derneği(GİRİB) Başkanı Kemal Tokmak ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze çalışma ofisinde ziyaret etti. Büyük ekonomik güç olma yolunda iş adamlarının önemine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Ekonominin güvencesi istikrardır. Ülkemizde faaliyet gösteren ve dünyaya açılan iş adamımızın yolunu açan ve cesaretlendiren merkezi hükümetin varlığı çok ama çok önemlidir. Bu nedenle Yeni Türkiye’de, insanımızın üretme kabiliyeti ve dış dünyaya açılan organizasyon başarısıyla, ekonomide 2023 hedefleri muhakkak yakalanacaktır” dedi.

 

“DOYDUĞUMUZ YERE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alan ve çalışma prensiplerini başarılı bulan Başkan Karaosmanoğlu, “Doğduğunuz yeri unutmadan, doyduğunuz yere sahip çıkma anlayışınızı çok yerinde buldum. Bu felsefenizin diğer derneklere de örnek olacağına inanıyorum. Birçok STK’da sizin gibi hizmet üretmek için çalışıyor. Ülkemizin ve demokrasimizin yükselmesinde sizler gibi STK’ların önemi çok büyüktür. Unutmamak gerekir ki ülkeye hizmet etmek sadece siyasi partiler aracılığıyla olmaz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, “GİRİB” gibi derneklerin iş dünyası açısından önemli olduğunu da söylerken, “Üyelerinize dünyadaki iş fırsatlarını anlatarak, onları doğru bilgilerle donatmalısınız. Farklı ticaret bağlantılarını da sizler gösterecek, iş dünyamızda farklı kıtalara açılmayan üyenizin kalmamasını sağlamalısınız” ifadelerini kullandı. Dernek üyeleri daha sonra Başkan Karaosmanoğlu’na bir plaket ve Giresun’un ünlü fındığından hediye ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817