KARAOSMANOĞLU, ESKİ ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
 Halkıyla iç içe olan ve Kocaeli’nin her noktasına ulaşarak vatandaşın istek ve arzularına duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin eski çarşısında ki esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla da bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu, esnafa hayırlı işler diledi. Dükkân ve iş yerlerini tek tek gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba eşlik etti. Eski Çarşı esnafının yakın ilgi gösterdiği Başkanlar, gelen talepleri de dikkatli biçimde dinlediler.

 

“İNSANIN EN HAYIRLISI, İNSANLARA HİZMET EDENDİR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Eski Çarşı esnafının ziyaretinde, “Hayatın içerisinden gelen bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, her daim halkımızın yanında olduk. Gücümüzü aldığımız ve hizmet aşkımızın enerjisini veren vatandaşımızın desteğini her daim hissettik. Bu desteği namusumuz gibi gördük, çalışmalarımızı buna göre planladık ve yaptık. Tek hedefimiz var hep daha iyi yaşanabilir kenti imar etmektir. İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir anlayışıyla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817