banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, ESKİŞEHİR’DE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eskişehir’de bir gün süren resmi ziyaretlerde bulundu. Yerel yönetimler noktasında bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, sabahın ilk saatlerinde Yüksek Hızlı Tren’le Eskişehir’e geçti. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, il binasında AK Parti’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

 

HİZMETLERİNİZDE GEREKİRSE İMECE DAVRANIN

Halkın hizmet noktasında kadirşinas davrandığını AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nda ilçe belediye başkanlarına söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hayatın ve yaşamın içerisinde olan belediye başkanları her daim başarılı olur. Hizmetlerinizi gerçekleştirmede gerekirse ilçeler arası imece usulüyle hareket edin. Kimseye boyun eğmeden hizmetlerinizi yapın” dedi. İlçe belediye başkanlarına hizmetlere daha çok hız vermelerinin gereğini de ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ekip olarak hareket ederek hizmetlerinizde inancınızı korumalısınız. Unutmayın, çalışırsak Allah bizimledir. Mazeret yok maharetimizi konuşturacağız. 14 ilçenin 10 tanesi AK Parti’de. Kırsaldan şehre doğru siyasetinizi etkin kılmalısınız” diyerek sözlerini tamamladı.     

 

MİHALGAZİ İLÇESİNE KONUK OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu buradaki temaslarının ardından kent içerisinde, Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı kalıcı eserler kapsamında yapılan Vişnelik Mahallesi’ndeki Türk Dünyası Dede Korkut Parkı ve Dede Korkut Anıtı’nı da yerinde inceledi. Daha sonra Başkan Karaosmanoğlu, Eskişehir’in samimi ve içten insanların yaşadığı Mihalgazi ilçesine geçti. Burada kadın belediye başkanı Zeynep Akgün’e konuk olan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, ilçede incelemelerde yaptı. Halk Eğitim Merkezine giden ve buradaki kursiyerlerle birlikte eşi Behiye hanımla hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla da sohbet etti.


İLK BAŞÖRTÜLÜ KAYMAKAM VEKİLİ KISA İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet tarihinin ilk başörtülü kaymakamı olarak tarihe geçen Eskişehir ilinin Sarıcakaya Kaymakamlığı vekilliğine atanan ve görev yapan Neslihan Kısa’yı da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, meslek hayatında genç kaymakam vekiline başarılar diledi. Sarıcakaya Kaymakam Vekilliği görevine atanan Kısa, Kocaeli'nin Gölcük ve Yalova'nın Altınova ilçesinde kaymakam refikliğini de yapmıştı. Buradaki ziyaretinde günün anısına hediyeler takdim eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni nesil ve genç Kaymakam olarak çok çalışacağını, ilçenin kalkınmasını için canla başla mücadele edeceğini tahmin ediyorum. İnşallah hizmetinde başarılı olursun” dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler’i de ziyaret etti. Buradaki birliktelikte Başkan Güler’den gençlik üzerine daha çok emek ve hizmet yapılması tavsiyesinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751