banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, “ESNAFIMIZ DA BİZİM GENCİMİZ DE"

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Ertan Çetinkaya ve yönetiminin yanı sıra Medeniyet Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Mahmut Ardıç ile yönetimleriyle biraraya geldi. Buluşmalarında esnaflardan gelen talep ve önerileri dinlerken, gençliğin ihyası için çalışan gönüllerin ve ülkede emeğiyle kalkınması için vatandaşların her daim destekçisi olacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Esnafımız da bizim gencimiz de bizim. Bu iki önemli yaklaşımı geliştirmek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına her türlü girişimi ve çalışmayı yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“TOKİ BAŞKANI NEZDİNDE GİRİŞİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Gebze bölgesinde oto sanayi olarak esnaflık yapan ve artık talepleri olan Sanayi Sitesi için çalıştıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “TOKİ ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda esnafımızla her türlü işbirliğini yapacağız. Yer konusunda belli bir aşamaya geldi. Tarafların bir araya gelmesi noktasında da bir çalışma yapacağız. Daha ferah ve konforlu çalışma alanın oluşturulması için TOKİ başkanı nezdinde girişimlerimiz devam ediyor. Vatandaşımıza daha güzel alanlarda hizmet alması, esnaflarımızın güzel imkanlarda halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermesi için hep birlikte çalışacağız. İnşallah güzel sonuçlar alacak, Gebzeli araç sanayisinde çalışan kardeşlerimizin de taleplerine cevap vermiş olacağız” ifadelerini sarf etti.

 

“BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ BİR KEZ DAHA RAHMETLE ANIYORUM”   

Medeniyet Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Mahmut Ardıç ile olan buluşmasında da Çanakkale Savaşları’nın 103’üncü yıl dönümü vesilesiyle üzerinden bir asır geçmesine rağmen, Çanakkale Savaşları hâlâ hafızalarımızda tazeliğini ve önemini koruyor vurgusu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çanakkale Savaşları deyince onun destan şairi Mehmet Akif Ersoy’u da anmadan geçmemiz uygun olmaz. O, İstiklâl Marşımızı yazarak Milli mücadelemizi bayraklaştırmıştır. Çanakkale Destanı’nı yazarak ise o kahraman şehit ve gazilerimize yapılabilecek en büyük sanat abidesini edebiyat dünyasında inşa etmiştir. İstiklâl şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

 

“GEÇMİŞİNİ UNUTAN MİLLETLERİN GELECEĞİ OLMAZ”

“Dün dedelerimiz Cephelerde savaştılar, şehit oldular, gazi oldular ve bu vatanı bize emanet bıraktılar” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bugün ise bize düşen, şehitlerimizin hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkmaktır. Bu aziz hatıraya, çalışarak ve başarılı olarak sahip çıkacağız. Ülkemize, eğitimli ve güzel ahlâklı nesiller yetiştirerek sahip çıkacağız. Çanakkale ruhunu yaşatarak, bu ülkenin nasıl kurulduğunu çocuklarımıza ve gençlerimize iyi öğreneceğiz. Bu noktada sizin gibi derneklerimize çok büyük görev düşüyor. Geçmişini unutan milletlerin geleceği olmaz. Bizler, geçmişinden beslenen bir medeniyetin yılmaz bekçileriyiz” şeklinde konuştu.

 

“ÇANAKKALE’DE OLDUĞU GİBİ ZAFER HER ZAMAN İNANANLARINDIR”

Vatan uğruna her daim canımızı siper edeceğimizi, genci, çoluğu, çocuğu, yaşlısı, engellisi her birlikte cepheye koşacağımızı son olarak 15 Temmuz’da tüm dünyaya gösterdik hatırlatması da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizdeki vatan sevgisi, hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek. Vatan için, millet için şehit olan, gazi olan, analarımızı, bacılarımızı, dedelerimizi, kahraman askerlerimizi minnetle yad ediyorum. Bütün şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Unutmayalım tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi zafer her zaman inananlarındır” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751