banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, ‘’GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR’’
 Kocaeli Bilim Merkezi’nin açılışında ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunum gerçekleştiren öğrenciler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldular. Geleceğin bilim insanları olmaya aday ve İzmit Bilim ve Sanat Merkezi’nde hafta iki gün eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, “Bilim merkezimizi çocuklarımız için yaptık. Burada geleceğin bilim insanlarının yetişmesine katkı sunmak tek hedefimiz. İşte sizlerde buna aday çocuklarımızsınız. Gelecek çocuklarımızındır” dedi. Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mustafa Özgül ile birlikte öğrenci velilerinin de katıldığı ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu merkez hakkında bilgi de aldı.

 

“ÜRETKEN, ZEKİ VE FARKLI BAKIŞ AÇISI”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, birçok testten geçilerek sayılı sayıda öğrenci alan merkezin önemine dikkat çekerken, ‘’Buradaki çocuklarımızın üretken, zeki ve farklı bakış açısına sahip olmaları bu merkezlerin ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. Şehrimizde bu anlamda ortaya daha fazla çıkartılacak sizler gibi yetenekli çocuklarımız, ülkemizi ileri noktalara taşıyacak en büyük güçlerdir. Çocuklarımıza yoğun eğitim programına tabi tutarken, onları sıkmayalım ve daha özgür bırakalım” şeklinde konuştu. Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mustafa Özgül de Başkan Karaosmanoğlu’na, ”Okulumuza ve şehrimizdeki eğitim hayatına yaptığınız katkılar için size teşekkür ederiz. Özellikle Bilim Merkezi hem bizim öğrencilerimiz, hem de kentimiz için çok önemli bir kazanım olmuştur. Başta size ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, öğrencilerle de samimi bir sohbet gerçekleştirirken başta eğitim hayatı olmak üzere sosyal hayatlarında başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751