KARAOSMANOĞLU: GÜBRE VE YEMDE KDV İNDİRİMİNİ ÖNEMLİ BULUYORUM
 12 yılı aşkın süredir Kocaeli’de tarım ve hayvancılık üzerine faaliyet gösteren çiftçilere dönük projelerle yerel yönetimlerde model olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tarım Kredi Kooperatifi Sakarya Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe ve beraberinde İzmit Şube Müdürü Celal Çobanoğlu’nu makamında misafir etti. Kocaeli’de gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Hükümetimiz tarafından çiftçimize ve köylümüze 1 Kasım sonrası gübre ve yemde yapılacak KDV indirimini çok önemli buluyorum. Ayrıca açıklanan pakette genç çiftçilere dönük proje başına karşılıksız 30 bin TL destek verilmesi diğer bir önemli bir gelişme ve fırsattır” dedi.        

 

BÜYÜKŞEHİR OLARAK DESTEK VERİYORUZ

Kırsal kalkınmanın 81 vilayette olduğu gibi Kocaeli’de etkin bir şekilde yapıldığı ve gelecek aylarda çok daha kapsamlı desteklerin Kocaeli’de de verileceğinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler de özellikle çiftçilerimize ve üretim gerçekleştirecek müteşebbislere destek veriyoruz. Veterinerden, ziraat mühendisine ve ekipman desteklerimiz sürüyor, sürecektir de. Çiftçilerimizin arazilerini birleştirmesini de destekliyoruz. Sulama noktasında önemli adım attık ve Kandıra Namazgâh Barajımızı da bölge halkımızın hizmetine sunduk” şeklinde konuştu. Tarım Kredi Kooperatifi Sakarya Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe de, “Büyükşehir Belediyemizin çiftçilerimize verdiği destekler için çok teşekkür ediyorum. İki kurum arasında yaşanan başarılı uyum çiftçilerimize destek olacak” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817