KARAOSMANOĞLU: HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYOR VE HİZMET ÜRETİYORUZ
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Dilovası’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken, Yaşlılar Derneğinin de konuğu oldu. Ziyaretlerde AK Parti Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’ta yer alırken Başkan Karaosmanoğlu esnaf ziyaretlerinde, “Halkımız için çalışıyor ve hizmet üretiyoruz. Toplumumuzun her kesimiyle ve sosyal projeler üreten her dernekle vatandaşımızın yararına olan her projede bir arada oluyoruz” dedi.

 

BİSMİLLAH DİYEREK AÇIYOR,

ELHAMDÜLİLLAH DİYEREK KAPATIYORSUNUZ

Başkan Karaosmanoğlu esnaf ziyaretlerinde, “Sizlerin ticaret hayattaki önemini herkes bilmektedir. Sizler olmadığınız anda ticaret söner, hayatın akışı olmaz. Ticarette ayakta kalmak oldukça meşakkatlidir. Azim ve sabır gerektirir. Her biriniz bismillah diyerek açtığınız işyerlerinizi Elhamdülillah diyerek kapatıyorsunuz. Yaptığınız işte en iyisi olmak için mücadele ediyorsunuz. Kentlerin ekonomik yükünü omuzluyorsunuz. Ayrıca sadece ticareti canlı tutmakla kalmayıp kültürümüzde yer alan kaybolmaya yüz tutmuş zanaatları de yeni nesillere aktarıyorsunuz. Bizler emeklerinizin farkındayız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman yanınızdayız. Yaptığımız tüm işlerde esnafımızın durumunu da dikkate alıyoruz” diyerek duygularını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu esnaflardan ayrıca 1 Kasım erken genel seçiminde AK Parti’ye esnaflardan da oy istedi.

 HAYIRLI İŞLERDE YARIŞIYORSUNUZ

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Yaşlılar Derneğini de ziyaret ederek burada ki üyelerle bir araya geldi. Dernekten gelen talepleri dinleyen ve kent için yeni fikirleri bayan üyelerden dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin hayırlı işlerde yarıştığınızı görüyor ve sizleri takdir ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarının bu denli güzel işlerde sorumluluk almasını olumlu buluyorum. Büyükşehir olarak bizlerde vatandaşımızın varsa sıkıntısını çözmek için çalışıyoruz. Bunların yanı sıra köylerimizde birçok altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Raylı sistemler olarak atağa geçmemizin yanı sıra Metro üzerinde ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Ülkemizin kalkındığı ve geliştiği bir dönemdeyiz. Bunu yükselmeyi istemeyenler bizi terörle diz çöktürmek ve çökertmek istiyorlar. Ancak milletimizin birliği, kardeşliği ve beraberliği ile birlikte tek başına iktidarla asla buna müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz.   Ülke insanımız güven ve huzur içerisinde onurlu bir hayat yaşamaya devam edecek. Bu sizlerin çalışmalarıyla ve emekleriyle olacaktır” diye konuştu.

 

KURS MERKEZİNDE İYİLEŞTİRME,

ULAŞIMDA DAHA ÇOK KOLAYLIK

 

Başkan Karaosmanoğlu Dilovası Yaşlılar Derneği ziyaretinde, kurs merkezinin iyileştirilmesi noktasında çalışma yapılacağı bilgisini de verirken, kursiyerlerin daha rahat bir zaman geçirmesinin de hedeflendiğini belirtti. Kurs merkezinde ki eksikliklerin giderilmesi talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, Tavşancıl – Dilovası’nda eğitim alan öğrencilerin rahat ulaşımlarının sağlanması içinde ek seferler ve araçlar konulacağı bilgisini de verdi. Özellikle bu gibi hizmetlerin gerçekleşmesinde güçlü tek başına bir hükümetin önemine bir kez daha vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimler olarak Kocaeli’de önemli birçok hizmet gerçekleştirdik. Tabi bu noktada güçlü ve hizmet üreten yerel yönetimlerin arkasında iradeli ve yetkiyi paylaşan tek başına bir iktidarın büyük bir payı vardır. Bu nedenle sizlerden bir kez daha 1 Kasım’da AK Parti’ye sandıkta destek vermenizi istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817