KARAOSMANOĞLU: HALKIMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ
 AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen program kapsamında Saraybahçe bölgesi istişare kurulu üyeleriyle bir araya gelindi. Kocaeli Ticaret Odası Beytül Kebap’ta düzenlenen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş yer aldı. Parti kurucularının eksiksiz katılım sağladığı programda konuşan Başkanlar, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçen isimlere tek te teşekkür etti.

‘AMACIMIZ SADECE İKTİDAR DEĞİL…’

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Mübaarek ayların başlangıcının hayırlı olması temennisinde bulunarak, aynı zamanda istişare kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Korkmaz, “Seçim sürecini hep beraber yürütelim diye sizlerle istişare etmek için bir araya geldik. Amaç sadece iktidar olmak değil. Ülkemize dar gelen anayasayı değiştirerek ülkemizin şahlanılşına vesile olmaktır. Aday tanıtımı programımızda en az 15-20 bin kalabalıkla coşkumuzu göstereceğiz. Birliğimiz daim olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

‘ONLARIN İKTİDAR UMUDU YOK’

Sonrasında söz alan İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ise, “Sizlerinde desteğiyle bu süreç başarılı ve emin bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı. İbrahim Karaosmanoğlu, “8. Milletvekilimizi çıkarabilirsek bu bizim için büyük bir mutluluktur. Diğer partilerin iktidara gelme gibi umudu yok. Umudu olmadığı için o kadar absürt projeler ortaya koyar ki şaşırır kalırız. AK Parti’de hamd olsun hep bir yükseliş vardı. Türk halkı sağduyuya önem verir. Halkımıza güvenimiz sonsuz. 7 Haziran seçimlerinde yine sandıkta halk kazancak” şeklinde konuştu.

‘KOCAELİ DÖNÜŞÜM DÖNEMİ YAŞAYACAK’

7 Haziran seçimlerinin genel seçim diyerek hafife alınmaması gerektiğine vurgu yapab Başkan Karaosmanoğlu, “Yereldeki hizmetleri en güzel yapmak demek hükümetin güçlü olması demek. Bu dönem Kocaeli tam anlamıyla dönüşüm dönemini yaşayacak” dedi. Teşkilatlarımızın güzel çalışmalarıyla hedefimize ulaşacağız. Emeklerinizden, gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. 7 Haziran’da hep birlikte mutlu bir haberle sevineceğiz” şeklinde konuştu. Toplantı karşılıklı görüş alışverişiyle devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817