banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARAOSMANOĞLU, “HALKIMIZIN VERGİLERİYLE HİZMET ÜRETİYORUZ”
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu her yıl kutlanan Vergi Haftası etkinlikleriyle nedeniyle, Kocaeli Dairesi Başkanı Erhan Çoşkun ve grup müdürleriyle bir araya geldi. Bu yıl 26’ıncısı kutlanan etkinliklerde verginin önemi ve ülkenin geleceği açısından toplanan vergilerin önemi anlatılmaya çalışılıyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyaret nedeniyle, “Halkımızın vergileriyle hizmet üretiyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediyelerinin gelirlerinin belirli bir oranı, bu toplanan vergiler oluşturuyor. Kentimize kazandırdığımız eserler, halkımızın ve üreticimizin ödediği vergilerler ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

  

“VERGİSİZ KAZANCA İZİN VERMEYELİM”

Gelirler İdaresi Başkanlığının “Vergi geleceğimizdir, Vergisiz Kazanca İzin Vermeyelim” sloganıyla bu yılki etkinliklerin ana temasının oluşturulduğunu ifade eden Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Çoşkun, “Büyükşehir Belediyemizin kentimize kazandırdığı eserler ve kurumumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ülkemize hizmet etmek için yoğun biçimde ekibimizle birlikte çalışıyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu’da üreten ve vergisini ödeyen tüm halkımıza teşekkür ettiğini söyleyerek, “Halkımızın verdiği her kuruş verginin, vatandaşımıza hizmet olarak geri dönmesi için çalışanlarımızla birlikte proje üretiyoruz. İsraf etmeden, yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle Vergi haftasını kutluyor, sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826